2016-2018 Erasmus+ Dünya Personel Hareketliliği Başvuruları

Değerli Öğretim Elemanları ve İKÜ Çalışanları,

2016-2018 proje dönemi kapsamında Erasmus+ Dünya Personel Ders Verme ve Eğitim Alma hareketliliği için başvuru dönemi açılmıştır.

Erasmus+ Dünya Personel Ders Verme ve Eğitim Alma hareketliliği başvuruları, karşı kurumdan alınacak kabul yazısı (e-mail yeterlidir), İKÜ Başvuru formu ve öğretim planı/eğitim planı ile Uluslararası İlişkiler Birimi’ne yapılacaktır.

Proje bütçesi doğrultusunda maksimum iki personelhareketliliği gerçekleştirilmesi planlanmaktadır.

Başvuruların‘University of Texas at Dallas’a ilgili birim/bölüm’ lereyapılması gerekmektedir.

*Hareketlilik süresi en geç 29 Haziran 2018 tarihinde bitecek şekilde belirlenmelidir.

*Son Başvuru Tarihi  9 Mayıs 2018’dir.

Hareketlilik başvuru evrakları:

- İKÜ Başvuru Formu,

- Eğitim Planı

NOT: ‘‘University of Texas at Dallas’’ Personel Ders Verme Hareketliliği başvurularını kabul etmemektedir. Başvuruların Eğitim Alma Hareketliliği kapsamında yapılması gerekmektedir.

Detaylı bilgi ve sorularınız için...

Murat Akan: m.akan@iku.edu.tr / erasmus@iku.edu.tr

Ecem Baloğlu: e.baloglu@iku.edu.tr / erasmus@iku.edu.tr