97. Yılında İstiklal Marşı ve Vatan Şairi Mehmet Akif Ersoy

Kültür’lüler İstiklal Marşı’nın kabulünün 97. yılını kutladı. Etkinlikler kapsamında "İstiklal Marşı'mızın kabul edilişinin 97. yılı anısına, 12 Mart Pazartesi günü saat 11'de Atatürkçü Düşünce Kulübü öğrencileri önderliğinde okulumuz öğrencilerinin de eşlik etmesiyle, Ataköy kampüsü ön bahçesinde İstiklal Marşımız okundu. Saat 12'de Atatürkçü Düşünce Kulübü öğrencilerimiz Mehmet Akif Ersoy’un Edirnekapı'daki kabrini ziyaret etti ve okulumuz adına çelenk bıraktı. Arkasından Atatürk İlkeleri Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Atatürkçü Düşünce Kulübü tarafından düzenlenen, İst. Üni. Edb. Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Şükrü Çoruk'un konuşmacı olarak katıldığı "97. Yılında İstiklal Marşı ve Vatan Şairi Mehmet Akif Ersoy" başlıklı konferans Önder Öztunalı Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Kültür Ailesi’nin büyük ilgi gösterdiği programda, Atatürkçü Düşünce Kulübü başkanı öğrencimiz Buse Çelikörs konuşmacıya günün anısına, anı tabağımızı takdim etti."