Kısadan Uzuna Söyleşisi

İletişim Tasarımı Bölümü mezunumuz Yönetmen Ömer Faruk Yardımcı, beşinci sinema filmi olan "Arapsaçı" vizyona girmeden, yönetmenlik kariyerine geçişi ve deneyimlerini öğrencilerimize aktardı. Sanat ve Tasarım Fakültesi İletişim Tasarımı Bölümü’nün düzenlediği “Kısadan Uzuna” adlı etkinliğe Arapsaçı filminin oyuncularından Ayhan Taş ile birlikte katılan Yardımcı 14 Mart Çarşamba günü Üniversitemizin konuğu oldu.

Ömer Faruk Yardımcı ve değerli oyuncu Ayhan Taş etkinlik kapsamında kısa film üretimi, kısa filmin önemi, film yapım aşamaları gibi konular üzerinde söyleşiyi gerçekleştirirken, mezun öğrencimiz Yönetmen Ömer Faruk Yardımcı İKÜ’deki öğrencilik yılları ve eğitimin önemine vurgu yaptı. Oyuncu Ayhan Taş ise kendi oyunculuk serüvenini ve Ömer Faruk Yardımcı ile yollarının kesişme hikayesini anlattı.