Cafer Bozkurt Söyleşisi

“İstanbul Kültür Üniversitesi Mimarlık Fakültesi / Koleksiyon / İstanbul Serbest Mimarlar Derneği Mimarları Ağırlıyor” etkinlik dizisi, 12 Şubat 2018 tarihinde Yüksek Mimar Mühendis Cafer Bozkurt’un söyleşisi ve sergi açılışı ile başladı.

Akıngüç Oditoryumu ve Sanat Merkezi’nde yoğun katılımla gerçekleşen söyleşide konuşmacı Yüksek Mimar Mühendis Cafer Bozkurt, kamu yapısı olarak tasarlanan Süreyya Paşa Opera ve Konser Salonu, Bursa Merinos Atatürk Kültür Merkezi ile Kadıköy Haldun Taner Sahnesi Projelerinin gerçekleştirilmesi sırasında elde ettiği deneyimleri dinleyiciler ile paylaştı. Projeler kapsamında kentsel tasarım ilkeleri, kültürel mirasın korunması, çağdaş restorasyon anlayışı ve güncel sahne teknolojileri konularına yer verilen sunum sonrasında Bozkurt, Mimarlık’ın projelerinin yer aldığı sergi açılışı Akıngüç Oditoryumu ve Sanat Merkezi Fuaye Alanı’nda gerçekleştirildi.

Cafer Bozkurt’un Mimarlık’ın projelerinin yer aldığı sergi 21 Şubat 2018 tarihine kadar Akıngüç Oditoryumu ve Sanat Merkezi Fuaye Alanı’nda devam edecek.