Görsel Sanatlar Eğitimi Dersi Dönem Sonu Sergisi

Temel Eğitim Bölümü, Okul Öncesi Öğretmenliği Programı 3.sınıf öğrencilerinin, Öğr. Gör. Alev Oskay ve Özhan Pak tarafından yürütülen Okul Öncesi Eğitimde Görsel Sanatlar Eğitimi dersi kapsamında gerçekleştirilen Görsel Sanatlar Eğitimi Dersi Dönem Sonu Sergisi” izleyicileri ile buluştu. Açılışa, Üniversitemiz Mütevelli Heyet Onursal Başkanı İnş. Yük. Müh. Fahamettin Akıngüç, değerli hocalarımız ve öğrencilerimiz katıldı.

Okul Öncesi Programı öğrencilerimizin fotoğraf kolajlarının, kâğıt hamurundan biçim verip renklendirildikleri maske, mitolojik karakter ve hayvan figürlerinin yer aldığı serginin açılışında konuşan Eğitim Fakültesi Vekil Dekanı Prof. Dr. Özge Hacıfazlıoğlu ve Mütevelli Heyet Onursal Başkanı İnş. Yük. Müh. Fahamettin Akıngüç, sanatın öğretmenlik mesleğindeki önemine dikkat çektiler.

Çeşitli görselleştirme, üç boyutlu biçimlendirme ve sunum tekniklerini içeren ders kapsamında gerçekleştirdikleri çalışmaları ile elde ettikleri deneyimin sonuçlarını sergileyen öğrencilerimiz, duygu ve düşüncelerin görselleştirilmesinde araç olan teknikleri, önce kendileri deneyimleyerek, uygulama alanlarında alternatif yaratabilecek sonuçlara ulaştılar.

Sergi, 15 Aralık tarihine kadar Ataköy yerleşkesi zemin kat C koridoru sergi alanında ziyaret edilebilecek.