İKÜ Liderlik ve Yöneticilik Akademisi Başlıyor

İstanbul Kültür Üniversitesi, öğrenci ve mezunlarının kariyer süreçlerini desteklemek ve iş hayatına adaptasyona ilişkin konularda farkındalıklarını arttırmak amacıyla “Liderlik ve Yöneticilik Akademisi” düzenliyor.

İKÜ Kültür Noktası’nın (ÖYKMDB) organizasyonuyla gerçekleşecek akademide, her ay Türkiye’nin önde gelen sektör profesyonelleri konuk edilecek. “Liderlik ve Yöneticilik Akademisi” kapsamında her ay seminer programları ve atölyelerin dâhil olduğu programların tamamına katılım sağlayan öğrencilerimize akademi sonunda sertifika verilecek. 200 kişilik kontenjanı olan “Liderlik ve Yöneticilik Akademisi” kapsamında gerçekleşecek seminer programlarıyla öğrencilerimizin kariyer yolunda kendi potansiyellerini keşfetmelerine katkı sağlanacak.

Liderlik vasıflarından insan kaynaklarına, şirket yönetiminden girişimciliğe, mesleklerin geleceğinden iş imkânlarına, günümüz ve yapay zekâ teknolojilerinden sosyal sorumluluk hareketlerine kadar pek çok konunun detaylarıyla konuşulacağı “Liderlik ve Yöneticilik Akademisi”ne kayıt için lütfen tıklayın...