İznik Gezisi

3 Haziran Cumartesi günü Kültür Koleji Mezunlar Derneği tarafından "İznik Günübirlik Tarih ve Kültür Gezisi" düzenlenecektir. Organizasyon kapsamında; İznik'in tarihi mekanları ve doğal güzellikleri ziyaret edilecek, havuz kenarındaki iftar yemeği ile de bu güzel gün sonlandırılacaktır.

Etkinlik, tüm üniversitemiz mensupları ve İstanbul Kültür Üniversitesi Mezunlar Derneği (İKÜMED) üyelerinin katılımına açıktır.

3 HAZİRAN CUMARTESİ GÜNÜBİRLİK TARİHİ İZNİK KÜLTÜR GEZİSİ

Gezi Bilgisi:

Gezi tarihi: 3 Haziran 2017 Cumartesi

Araç Kalkış Noktaları ve Saatleri:

Gezi  Ücreti: 150 TL’dir

Gezilecek Yerler ve Yemek: 3 Saatlik yolculuk sonrası göl manzaralı kahvaltı ve İznik hakkında bilgilendirme semineri sonrası gezimize yürüyerek başlıyoruz.

Görülecek Yerler: Ayasofya Camii, Yeşil Camii, İstanbul Kapı, Lefke Kapı, 1 Murat Hamamı, Çinicilik Atölyesi, Nilufer Hatun Çarşısı.

Göl kenarında çay-kahve molası, yürüyüş ve gölü fotoğraflamak için serbest saat.

İftar yemeği havuz başında olacaktır.

Menü: Çorba, pastırmalı paçanga böreği, salata, et kavurma, pilav, dondurma, içecekler ve sınırsız çay

Gezi Ücretine Dahil Olan Hizmetler: Yol ücreti, havuz başında iftar yemeği

Ücrete dahil olmayan hizmetler: İznik hakkında bilgilendirme semineri ve kahvaltı 25 TL’dir.

Ödeme: Katılmak isteyen mezunlarımız, Ataköy 9. Kısım’daki Kültür Koleji’nde bulunan Dernek Sekreterliğine makbuz karşılığında veya Kültür Koleji Mezunlar Derneği İş Bankası hesabına gezi ücretlerini yatırabilirler.

Banka Bilgileri:

İş Bankası:

Hesap Adı: Kültür Koleji Mezunlar Derneği

Banka Adı: İş Bankası Çarşı Bakırköy Şubesi

Hesap No: TR65 0006 4000 0011 0062 4419 10

Not: Rezervasyon için gezi ücretinin 30 Mayıs 2017  Salı akşamına kadar dernek hesabına yatırılması gerekmektedir.

Rezervasyon: Jale Şakalak

Cep: 0532 232 14 22