İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimleri

6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu'nun 2. Maddesi (1) bendi gereği;stajbaşvurularınızda istenen 16 saatlikİş Sağlığı ve Güvenliği Temel Eğitimi Öğrenci Yaşam, Kariyer ve Mezun Danışma Birimi tarafından organize edilmiştir. Kayıt yaptıran öğrenci sayımız 500’e yakındır. Bu durumda verilecek eğitimin kalitesi ve salon durumu göz önüne alınarak kayıt yaptıran ilk 100 kişi15 Nisan ve 22 Nisan 2017 Cumartesi günlerinde 09:00-18:00 Saatleri arasında, Ataköy Kampüsündeki Seminer 2 Salonunda 1. GRUP olarak bu eğitimi alacaklardır.

İş Sağlığı ve Güvenliği Temel Eğitimi 1. grup katılımcı listesine buradan ulaşabilirsiniz...

Kayıt yaptıran öğrencilerimiz, belirlenecek bir takvim çerçevesinde Final Sınavlarının hemen ardından kayıt olma sıralarına göre gruplar halinde bu eğitimi alacaklardır. Duyuruları Üniversitemiz web sayfasından, CATS anasayfadan ve Öğrenci Yaşam, Kariyer ve Mezun Biriminin web duyuruları ve sosyal medya sayfalarından takip edebilirsiniz.

NOT: Katılım Belgesini almasının aciliyetini belgelendiren öğrencilerimiz 1. Gruba dahil edilebilir. Bu konuda bu eğitimi verecek olan İş sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Sayın Cumhur GÜLTEKİN’e başvuru yapabilirler. (Tel: 0212 498 4328     email: c.gultekin@iku.edu.tr Ataköy Kampüsü B1 katı)