EURIE 2017 Eğitim Zirvesi

EURAS öncülüğünde bu yıl ikincisi düzenlenen Avrasya Yükseköğretim Zirvesi (EURIE), 22-24 Mart 2017 tarihleri arasında Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirildi.

Üniversitemizin de stant açarak katıldığı zirve,  53 ülkeden 2 binin üzerinde rektör, rektör yardımcısı, akademisyen ve uluslararası eğitim sektöründen uzmanı ağırlarken, 200 stant, 33 panel ve seminere de ev sahipliği yaptı.

Eğitim diplomasisi açısından son derece büyük önem taşıyan üç günlük zirvede uluslararasılaşma, eğitim politikaları, öğrenci değişim programları, bölgenin eğitim stratejileri ve fırsatlar konuşulurken, ikili görüşmelerle işbirlikleri için adımlar atılmaya çalışıldı.

Detaylı bilgi için www.eurieeducationsummit.com web sitesini ziyaret edebilirsiniz.