Ön Değerlendirme Sonuçları

İstanbul Kültür Üniversitesi İşletmecilik Meslek Yüksekokulu İşletme Yönetimi Programı Öğretim Görevlisi kadrosuna başvuranların ön değerlendirme sonuçları için lütfen tıklayınız.

İstanbul Kültür Üniversitesi İşletmecilik Meslek Yüksekokulu Bankacılık ve Sigortacılık Programı Öğretim Görevlisi kadrosuna başvuranların ön değerlendirme sonuçları için lütfen tıklayınız.

İstanbul Kültür Üniversitesi İşletmecilik Meslek Yüksekokulu Grafik Tasarımı Programı Öğretim Görevlisi kadrosuna başvuranların ön değerlendirme sonuçları için lütfen tıklayınız.

İstanbul Kültür Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu  Uçak Teknolojisi Programı Öğretim Görevlisi kadrosuna başvuranların ön değerlendirme sonuçları için lütfen tıklayınız.