Uluslararası Plastik Sanatlar Etkinliği

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) Sanat ve Tasarım Fakültesi, Sanat Yönetimi Bölümü öğretim üyelerinden İKÜ Sanat Galerisi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Reyhan Uludağ, Fransa’nın başkenti Paris’te her yıl geleneksel olarak düzenlenen Uluslararası Plastik Sanatlar Etkinliği’nde Türkiye'yi temsil edecek.

Güzel Sanatlar Ulusal Kurumu (SNBA) tarafından organize edilen ve 8-11 Aralık 2016 tarihleri arasında, dünyaca ünlü Louvre Müzesi bünyesindeki Carrousel du Louvre/salle Le Notre salonunda, Parisli sanatseverlerle buluşacak “Uluslararası Plastik Sanatlar Etkinliği”nde, resim ve heykel dallarındaki birçok özgün eser, görücüye çıkacak.

SNBA Türkiye Delegasyonu adına “KARE” başlığıyla 23 sanatçının katılacağı organizasyonda Dr. Öğr. Üyesi Uludağ’ın da yağlıboya eserleri Parisli sanatsevelerin beğenisine sunulacak.