AGMER ve Girişimcilik Bölümleri Sponsorluğu Hk.

İstanbul Kültür Üniversitesi Aile İşletmeleri ve Girişimcilik Merkezi (AGMER) ile Girişimcilik Bölümü, Türkiye Aile İşletmeleri Derneği'nin (TAİDER) düzenlediği 4. Ulusal Aile İşletmeleri Zirvesi'ne sponsor oldu. Ekonomi Bakanı Baş Danışmanı Adnan Yıldırım, TAİDER Yönetim Kurulu Başkanı Sümer Tömek Bayındır, TAİDER Önceki Başkanı Şerife İnci Eren ve TAİDER İstanbul Şubesi Başkanı Başak Kurtoğlu tanıtım stantlarını ziyaret ederek AGMER Müdürü ve İİBF Dekanı Prof. Dr. Durmuş Dündar'dan bilgi aldılar. Türkiye'nin ilk Aile İşletmeleri Merkezi olan AGMER ile TAİDER arasındaki ilişkiyi güçlendirmek ve farklı projelere birlikte imza atmak üzere fikir alışverişinde bulundular.

İstanbul Kültür Üniversitesi AGMER ve Girişimcilik Bölümü'nün standı Ulusal Zirve süresince katılımcılar tarafından yoğun ilgiyle karşılaşırken, AGMER'in Aile İşletmelerine sunduğu çeşitli eğitim ve danışmanlık hizmetleri talep gördü.

Ulusal Zirvenin sonunda TAİDER Yönetim Kurulu, AGMER'e zirve sponsorluğundan ötürü teşekkür plaketi takdim etti.