Oryantasyon Programı Hk.

Yeni kayıtlı öğrencilerimize yönelik bilgilendirme ve tanıtım seminerlerini kapsayan Oryantasyon Programımız Ataköy yerleşkesinde bulunan Akıngüç Oditoryumu ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecektir. Fakülte ve Meslek Yüksekokulu’na göre farklı tarihlerde gerçekleştirilecek oryantasyon programlarına katılım zorunludur.

Genel Oryantasyon Programı Takvimi

22 Eylül 2016 Perşembe 11.00

Eğitim Fakültesi

22 Eylül 2016 Perşembe 14.00

Mimarlık Fakültesi

Sanat ve Tasarım Fakültesi

23 Eylül 2016 Cuma 11.00

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu

İşletmecilik Meslek Yüksekokulu

Adalet Meslek Yüksekokulu

Oryantasyon programının ardından, öğrencilerimiz DJ Ata Ertuğrul ve oyuncu Doğa Konakoğlu’nun katılımıyla saat 17.00’da Ataköy yerleşkesi arka bahçede gerçekleştirilecek Hoş Geldin Partisi’nde bir araya gelecektir.

21 Eylül 2016 Çarşamba günü saat 13.30'da Akıngüç Oditoryumu ve Sanat Merkezi'nde Dr. Öğr. Üyesi Aysın Turpoğlu tarafından verilecek "Aile Oryantasyonu: Üniversite Yıllarında Aile Desteği" konulu toplantıya bütün velilerimiz davetlidir.