Çocuklara İngilizce Öğretiminde Yansıtıcı Uygulamalar Semineri

İstanbul Valiliği İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü ile İstanbul Kültür Üniversitesi işbirliğinde uygulamaya konulan “Çocuklara İngilizce Öğretiminde Yansıtıcı Uygulamalar Semineri”, 20.06.2016 günü İstanbul Kültür Üniversitesi C Blok’ta saat 09:30'da gerçekleştirilen açılış ile başlamıştır.

İstanbul Kültür Üniversitesi Yabancı Diller Bölümü Başkanı Prof. Dr. Birsen TÜTÜNİŞ önderliğinde, Eğitim Fakültesi Öğretim Üyeleri koordinasyonuyla hazırlanmış olan bu program; İstanbul İli genelinde 30 İlçede bulunan ilkokullarda çalışmakta olan İngilizce öğretmenlerine yönelik olup; bu yıl, 20-24 Haziran tarihleri arasında toplamda 15 saat süreyle gerçekleştirilecektir.

Bu yıl, oturumları yönetecek İstanbul Kültür Üniversitesi Öğretim Üyeleri (Prof. Dr. Birsen TÜTÜNİŞ, Doç, Dr. Özge HACIFAZLIOĞLU, Yard. Doç. Muhammed ÖZTABAK, Yard. Doç. Cem ÖZIŞIK ve Okt. Meltem AKPINAR YILMAZ) dışında; müfredat geliştirme alanında tanınmış eğitimcilerden Sn. Tony GURR’un katılımıyla daha da zenginleşen seminerin açılış konuşmalarını gerçekleştiren;

İstanbul Kültür Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sermin ÖRNEKTEKİN,
Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan ŞİMŞEK
Yabancı Diller Bölüm Başkanı Prof. Dr. Birsen TÜTÜNİŞ’e teşekkür ederiz.