2015 - 2016 Mezuniyet Törenleri Hakkında

MEZUNİYET TÖRENİNDE DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR

Değerli Mezunlarımız ve Mezun Yakınları,

Büyük bir heyecanla beklediğiniz Mezuniyet Törenimizi; öğrencilerimiz ve sizler için kusursuz bir organizasyonla gerçekleştirmeyi diliyoruz. Mezuniyet Töreni’nin başarıyla gerçekleştirilmesi için aşağıdaki konulara göstereceğiniz hassasiyet için teşekkür ediyoruz.

Mezuniyet Tören Açılışı:

• İKÜ Mezuniyet Töreni için Mezunların 29 Haziran 2016 Çarşamba günü saat 12.30 itibariyle Sinan Erdem Spor Salonu’nda hazır bulunmaları gerekmektedir.

• İKÜ Mezuniyet Töreni başlangıç saati 14.00’dır. Mezun yakınları saat 13.00’dan itibaren salona alınacaktır.

Tören Alanı ve Oturma Düzeni:

• Tören günü saha içi alan ve sahne, yalnızca mezuniyet öğrencileri ve organizasyon görevlilerinin kullanımına açık olacaktır.

• Tören alanının güvenliği için salon giriş ve çıkışlarında güvenlik personelinin uyarı ve yönlendirmelerine uyulmasını önemle rica ederiz.

• Tören davetlilerinin spor salonu tribünlerinde oturacakları yerler, mezunların belge alacağı podyumlara göre belirlenmiştir.

• Organizasyonun sağlıklı işlemesi için görevlilerin belirteceği ve bilgi tabelalarında yer alan oturma düzenine ilişkin yönlendirmelere dikkat edilmesini önemli rica ederiz.

• Tören esnasında mezun yakınlarının kendileri için ayrılmış bölümler dışına çıkmamalarını önemli rica ederiz.

• Yiyecek, içecek ihtiyaçları için BELTUR büfeleri hizmet verecektir. Lavabolar, tören süresince kullanıma açık olacaktır.

Fotoğraf ve Kamera Çekimi:

• İKÜ Mezuniyet Töreni’nde profesyonel fotoğraf ve kamera çekimi yapılacaktır. Mezuniyet Töreni fotoğrafları ve video görüntüleri tüm mezunlarımıza “Mezunuyet Albümü” olarak ücretsiz sunulacaktır. (Mezuniyet Albümü teslim tarihi daha sonra duyurulacaktır.)

• Tören akışında teknik ve görsel aksaklıklar yaşanmaması için mezunlarımızın podyum dışına çıkmalarına neden olacak fotoğraf çekimlerinin kep atma merasiminden sonra yapılmasını önemle rica ederiz.

Mezuniyet Töreni Kep-Cübbe Dağıtımı:

• Mezun kepleri ve cübbeleri 13 Haziran 2016 Pazartesi gününden itibaren

MTS-2'den (Mimarlık Tasarım Stüdyosu 2 - Ataköy Yerleşkesi B1 Katı) alınacaktır.

• Keplerin ve cübbelerin temini için ilgili birim ve kişilerin çalışma saatleri:

Haftaiçi 10.00-17.00'dir.

• Kep bedeli 10 TL'dir. Kepler, öğrenciye ait olup iade alınmamaktadır.

• Mezun cübbeleri, kimlik karşılığı (nüfus cüzdanı, sürücü belgesi) veya 50TL ücret karşılığı makbuz belgesi ile MTS-2'den alınabilir.

• Cübbelerin MTS-2'ye iadesinin ardından kimlik belgesi veya kira bedeli olan 50TL öğrenciye teslim edilecektir.

• Öğrenciler 01 Ağustos 2016'e kadar kimlik belgesi veya kira bedeli olan

50 TL’yi makbuz ve cübbelerini teslim etmek koşuluyla geri alabilirler.

Sinan Erdem Spor Salonuna Ulaşım:

Sinan Erdem Spor Salonu, Ataköy Bulvarı

Metrobüs ve M1A Yenikapı – Atatürk Havalimanı Metro Hattı Ataköy durağından 10 dakika yürüyerek ulaşabilirsiniz.

MR20 – 73Y İETT Otobüs Hatları ile Sinan Erdem Spor Salonu durağında inerek ulaşabilirsiniz.

71T – 71AT İETT Otobüs Hatları Uğur Mumcu Bulvarı durağından inerek ulaşabilirsiniz.

Not: Tören günü Sinan Erdem Spor Salonu’nun otoparkı mezun ve mezun yakınlarımızın hizmetinde olacaktır.

Tarih: 29 Haziran 2016 Çarşamba

Yer: Sinan Erdem Spor Salonu