V. TradeMaster Yatırım Ligi

İş Yatırım’ın TradeMaster Kampüs Projesi kapsamında üniversiteler arası bir portföy yarışması olarak düzenlediği V. TradeMaster Yatırım Ligi 04/04/2016 itibariyle başlayarak 4 hafta boyunca birçok üniversiteden katılan ve 2-4 öğrenciden oluşan yarışma gruplarının kıyasıya bir mücadelesine sahne olmuştur.  Bu yarışmaya İstanbul Kültür Üniversitesi’nden de 6 grupta toplam 17 öğrenci katılmış ve  Uluslararası Ticaret Bölümü’nden Alp Eren  YANCI, Ayhan MERTOĞLU, Şeyhmus CANSI ve Büşra KANDEMİRLİ adlı öğrencilerimizin oluşturduğu ASATRADE adlı grubumuz yarışma sonunda 2. olmuştur.  Ödül Töreni  hocalarımızın katılımıyla İş Yatırım’da Mayıs ayı içerisinde gerçekleşecektir.  Öğrencilerimizin başarılarının devamını dileriz.