SHANGHAI YAZ OKULU : SINIRLI SAYIDA BURS İMKANI

hanghai Valiliği tarafından fonlanmakta olan Shanghai Yaz Okulu, Shanghai Uluslararası Çalışmalar Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilmekte olup yabancı gençleri Çin dilini ve kültürünü öğrenmek için Çin’e gelmeye teşvik etmeyi amaçlanmaktadır. İstanbul Kültür Üniversitesi öğrencileri için sınırlı sayıda burs imkanı bulunmaktadır. İKÜ'nün kayıtlı öğrencisi olmak ve İngilizce bilmek başvuru için yeterlidir. Detaylar için tıklayınız.

Son Başvuru Tarihi : 11.05.2016

Süre : 11.07.2016 – 05.08.2016

Bursun Kapsamı : Başvuru ve Öğrenim ücreti, Öğrenim materyalleri, Geziler, Konaklama (Bu masraflar dışındaki bütün masraflar (uçak bileti, vize) öğrenci tarafından karşılanmalıdır.)

Başvuru Formu :

Başvuran bütün adaylar görüşmek üzere davet edilecektir.

Başvuru formlarının Avrupa ve Uluslararası İlişkiler Merkezi''ne teslim edilmesi gerekmektedir.
İletişim : eic@iku.edu.tr