“KADİFEDEN HİKAYELER” AYAKTA ALKIŞLANDI

İstanbul Kültür Üniversitesi(İKÜ) İşletmecilik Meslek Yüksek Okulu Moda Tasarım Programıöğrencilerimiz ‘Kadifeden Hikayeler‘ adlı defile ilesektörden firmalarla bir araya geldi.

Genç modacılar, Candostu Organ Bağışına Evet Platformu yararına düzenledikleri defilede sergilenen tasarımlarında Türk Edebiyatının ünlü  eserlerinden yola çıkarak geçmiş ve günümüz edebiyatı arasında bağ kurmaya çalıştılar. İlham aldıkları söz, öykü ve şiirlere , kadifeden kumaşlarla hayat verdi.

Koreografisini ünlü koreograf Asil Çağıl’ın yaptığı defilede Sema Şimşek, Tuğçe Sarıkaya, Zeliha Çal, Yağmur Ayaz, Sanem Balcı, Gözde Coşkun, Gamze Balım, Seviye İkbal Tulgar, Olga Fabi ve Marina Federenko gibi ünlü modeller podyuma çıktı.

Moda ve Hazır Giyim Federasyonuişbirliği ileEpengle Kadife Ana sponsorluğundadüzenlenen defileyi izleyenler ayakta alkışladı.