İKÜ Kenya’da

İstanbul Kültür Üniversitesi tüm hızıyla devam eden yurtdışı tanıtım çalışmalarına 4,5,6 Mart tarihlerinde Nairobi ve 7 Mart tarihinde de Mombasa da olmak üzere Kenyada iki şehirde düzenlenen Türk ve Kıbrıs üniversiteleri fuarına katılarak devam etti. Bölgenin saygın yurtdışı eğitim kuruluşlarından biri olan “Uniserv Education” firmasının düzenlediği, her iki şehirde de pek çok lise öğrencisinin ve ailelerinin ziyaret ettiği organizasyona yaklaşık 2500 uluslararası öğrenci adayı ziyarette bulundu. İstanbul Kültür Üniversitesini temsilen, Uluslararası Öğrenci Biriminde görev yapan Ahmet ŞİMŞEK, Türkiyede üniversite eğitimi ve İstanbul Kültür Üniversitesi hakkında öğrencilerden ve kurumlardan gelen soruları yanıtladı. Önemli Afrika Ülkelerinden bir tanesi olan Kenya’da gerçekleştirilen bu fuarda ayrıca Büyükelçimiz Sayın Deniz EKE ve Üçüncü Katip Sayın Esra İLBAŞ fuar esnasında Üniversite standımızı ziyaret ettiler.