Dijital Genç Bakış Protokol İmza Töreni

Üniversitemiz, dezavantajlı bölgelerde eğitim gören 10. sınıf öğrencilerine “Dijital Fotoğrafçılık” ve “Sosyal Medya Uzmanlığı” eğitimi veriyor…

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ), İstanbul Valiliği ve Küçükçekmece Kaymakamlığı işbirliğiyle yürütülen “Dijital Genç Bakış” projesi kapsamında, dezavantajlı bölgelerde eğitim gören 10. sınıf öğrencilerine, dijital fotoğrafçılık teknikleri ve sosyal medya uzmanlığı konularında bir dizi eğitim programı düzenleniyor.

Küçükçekmece Kaymakamlığı’nca belirlenen iki pilot okulda başlayacak projeyle, gençlere aldıkları örgün eğitimin yanı sıra güncel yetkinlik kazanacakları çok yönlü bir eğitim verilmesi hedefleniyor.

“Dijital Genç Bakış” projesini detaylarıyla birlikte kamuoyu ile paylaşmak ve projeyi hayata geçirmek üzere 9 Mart Çarşamba günü İstanbul Kültür Üniversitesi, İstanbul Valiliği ve Küçükçekmece Kaymakamlığı arasında gerçekleşecek protokol imza töreninde üniversitemizin siz değerli mensuplarını da aramızda görmekten mutluluk duyarız.

TARİH                   : 9 Mart 2016 / Çarşamba
SAAT                     : 10.00 - 11.00