IV. TradeMaster Yatırım Ligi Başarısı

İş Yatırım’ın TradeMaster Kampüs Projesi kapsamında üniversiteler arası bir portföy yarışması olarak düzenlediği IV. TradeMaster Yatırım Ligi  birçok üniversiteden katılan ve 4 öğrenciden oluşan yarışma gruplarının kıyasıya bir mücadelesine sahne olmuştur.  Bu yarışmaya İstanbul Kültür Üniversitesi’nden de 8 grupta toplam 20 öğrenci katılmış ve  Uluslararası Ticaret Bölümü’nden Alp Eren  YANCI, Ayhan MERTOĞLU, İnşaat Mühendisliği Bölümü’nden  Sadi Erdem ARAZ ve Eğitim Bilimleri Psikolojik Danışma ve Rehberlik  Bölümü’nden Burhan ÇELİKBAŞ adlı öğrencilerimizin oluşturduğu ASATRADE adlı grubumuz yarışma sonunda 2. olmuştur.  Ödül Töreni  Prof. Dr. Müge İŞERİ ve Dr. Öğr. ÜyesiNazan ÇAĞLAR’ın katılımıyla 12 Şubat 2016 Cuma günü İş Yatırım’da gerçekleşmiştir.  Öğrencilerimizi kutlar , başarılarının devamını dileriz.