Birinci Göbeklitepe Film Festivali’nde İKÜ`ye Bir Ödül Daha

Bu yıl ilki düzenlenen Birinci Göbeklitepe Film Festivali’nde  İstanbul Kültür Üniversitesi’nden Ahmet Bikiç belgesel film dalında birincilik ödülüne layık görüldü.

Haliliye Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu1. Göbeklitepe Belgesel Film Yarışması sonuçlandı. Şanlıurfa ve Türkiye ile buluşan yarışmanın 7 Şubat 2016 akşamı yapılan ödül töreninde film gösterimleri Şanlıurfa'ya unutulmaz iki gün yaşattı.

İstanbul Kültür Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi İletişim Tasarımı Bölümü’nden Ahmet Bikiç’in yönetmenliğini yaptığı, Sanat ve Tasarım Fakültesi İletişim Tasarımı Bölümü’nden Nagihan Çakar Bikiç’in ise yapımcılığını yaptığı “Dövme”(Deq) isimli belgesel, yarışmada “Belgesel Film Kategorisi”nde en iyi film 1.lik ödülüne layık görüldü. Bikiç’in ödülü, Şanlıurfa Halliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol tarafından takdim edildi.