İKÜ 5. BAŞARI VE DESTEK ÖDÜLLERİ TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İstanbul Kültür Üniversitesi 2014-2015 Başarı ve Destek Ödülleri Töreni, Akıngüç Oditoryumu ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi.

İstanbul Kültür Üniversitesi’nin (İKÜ) 2011 yılından itibaren başarılı akademik çalışmalara imza atan öğretim üyeleriyle öğrencilerini onurlandırmak amacıyla düzenlediği “Başarı ve Destek Ödülleri Töreni” 3 Şubat 2016 Çarşamba günü üniversitenin Ataköy yerleşkesinde bulunan Akıngüç Oditoryumu ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Törende konuşan İKÜ Rektörü Prof. Dr. Sıddıka Semahat Demir, başarı ve destek kavramlarının birbirlerini tamamlayıcı özelliklerine değinerek ödüle verdiği değeri ifade etti. Rektör Prof.Dr. Demir, törende ödül alan akademisyen ve öğrencilerle gurur duyduğunu da sözlerine ekledi.