Hukuk Fakültemizden Bir Başarı Daha

Üniversitemizin Hukuk Fakültesi, “Türkiye’nin En İyi Akademik Kadrosuna Sahip Vakıf Hukuk Fakültesi” seçildi.

Ehukuk.org internet sitesinin Türkiye’nin en iyi 10 Hukuk Fakültesini belirlemeye yönelik yaptığı çalışmasına göre, Hukuk Fakültemiz bu yıl da “Türkiye’nin En İyi Akademik Kadroya Sahip Vakıf Hukuk Fakültesi” unvanına layık görüldü.

Türkiye’nin en iyi 10 hukuk fakültesinin belirlendiği araştırmada, kriter olarak öğrenci online anket sonuçları, akademik kadro, burs ve barınma imkanları, ÖSYM taban puanları, prestij ve bilinirlik ile fakülte kuruluş tarihi ve öğrenci sayısı dikkate alındı.

Hukuk Fakültemiz 2012 yılından bu yana “Türkiye’nin En İyi Akademik Kadrosuna Sahip Vakıf Hukuk Fakültesi” seçiliyor.