Ön Değerlendirme Formları

* Fen-Edebiyat Fakültesi Matematik-Bilgisayar Bölümü Araştırma Görevlisi kadrosu ilanına başvuranların ön değerlendirme formu için lütfen tıklayınız.

Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Araştırma Görevlisi kadrosu ilanına başvuranların ön değerlendirme formu için lütfen tıklayınız.

* Fen-Edebiyat Fakültesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü Araştırma Görevlisi kadrosu ilanına başvuranların ön değerlendirme formu için lütfen tıklayınız.

* Fen-Edebiyat Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü Araştırma Görevlisi kadrosu ilanına başvuranların ön değerlendirme formu için lütfen tıklayınız.

Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Araştırma Görevlisi kadrosu ilanına başvuranların ön değerlendirme formu için lütfen tıklayınız.

Fen-Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü Araştırma Görevlisi kadrosu ilanına başvuranların ön değerlendirme formu için lütfen tıklayınız.