RATEM’DEN ANLAMLI ÖDÜL

RATEM (Radyo Televizyon Yayıncıları Meslek Birliği)  tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığı destekleriyle düzenlenen, "Aklıma Bir Fikir Geldi" Üniversiteliler arası Korsanla Mücadele amaçlı İletişim Fikirleri Yarışması Ödülleri 20 Aralık 2015 Cumartesi günü İstanbul Movenpick Otel'de düzenlenen törenle sahipleriyle buluştu.

Radyo, Televizyon ve Gazete-Dergi alanlarında üç ayrı kategoride dokuz derece ödülünün verildiği törende, RTÜK Başkan Vekili Esat ÇIPLAK, Yargıtay 19. Ceza Dairesi Üyesi Hakim Selçuk GÜNEY, Kültür Turizm Bakanlığı İstanbul Telif Hakları Ve Sinema Müdürü Nevim SEKİZKARDEŞ, RATEM Yönetim Kurulu Başkan ve Üyeleri, ABFG Seçici Kurul Üyeleri, kültür sanat, basın yayın, radyo-televizyon, reklam ve akademik dünyadan önemli isimler ile yarışmada dereceye giren üniversite öğrencileri bir araya geldi.

Teknik Bilimler MYO Radyo ve Televizyon Teknolojisi Öğrencimiz Begüm YIKILMAZ “Korsana Dur De, Verilen Emeklere Saygı Göster” adlı çalışması ile Radyo kategorisinde “İkincilik” ödülüne layık görüldü.

Öğrencimizi kutlar başarılarının devamını dileriz.