Üstün Başarılı Genç Bilim İnsanı Ödülü

Biyofizik alanında yapmış olduğu çalışmalarla TÜBA tarafından Üstün Başarılı Genç Bilim İnsanı Ödülü’ne layık görülen BEYİNMER Müdür Yardımcımız Doç. Dr. Bahar Güntekin’in başarısı Kültür Koleji Eğitim Vakfı’nın düzenlediği resepsiyonla kutlandı.

TÜBİTAK ULAKBİLİM’in yayınladığı istatistiklere göre İKÜ Beyin Dinamiği Kognisyon ve Karmaşık Sistemler Araştırma Merkezi (BEYİNMER) “Biyolojik Psikoloji” alanında yaptığı araştırmalarla diğer üniversiteleri geride bırakarak birinci sırada yer aldı. BEYİNMER yayınladığı 30 araştırma ile 233 atıf alarak Üniversitemiz adına gurur verici başarılara imza attı. Merkez Müdürümüz Prof. Dr. Erol Başar’ı ve BEYİNMER kadrosunu tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.