Pedagojik Formasyon Kazanan ve Yedek Listesi

* Pedagojik Formasyon Kazanan ve Yedek Listesi için tıklayınız.

* Ders Programı için tıklayınız.

BU LİSTEDE İSMİ OLAN ÖĞRENCİLER PEDAGOJİK FORMASYON SERTİFİKA EĞİTİMİ DUYURUSUNDA SÖZÜ EDİLEN GEREKLİ EVRAKLARI KAYIT SIRASINDA SAĞLAMAK ZORUNDADIRLAR. BU KURALI SAĞLAYAMAYAN ADAYLARIN KAYITLARI YAPILMAYACAKTIR.
* PEDAGOJİK FORMASYON PROGRAMINDA DERSE DEVAM ZORUNLULUĞU VARDIR. BU SEBEPLE KAYIT YAPMADAN ÖNCE İLAN EDİLEN DERS GÜNLERİNE VE DERS SAATLERİNE DİKKAT EDİLMESİ ÖNEMLE RİCA OLUNUR.
* AŞAĞIDAKİ LİSTEDE İSMİ BULUNAN ÖĞRENCİLERİN KESİN KAYITLARINI 18 ARALIK 2015 CUMA GÜNÜ SAAT 17:00'A KADAR GERÇEKLEŞTİRMELERİ GEREKMEKTEDİR. KAYIT İÇİN İLK BAŞVURU YERİ MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞIDIR (ATAKÖY YERLEŞKESİ ANA BİNA ASMA KAT). DAHA SONRA GEREKLİ EVRAKLAR İLE KAYITLAR ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI TARAFINDAN SONLANDIRILACAKTIR.
*HALEN BOŞ KONTENJAN KALMIŞ İSE 22 ARALIK 2015 SALI GÜNÜ DUYURULACAKTIR VE KALAN BOŞ KONTENJANLARLA İLGİLİ LİSTE AÇIKLANACAKTIR.
YEDEK LİSTEDEN KAYIT HAKKI KAZANAN ÖĞRENCİLERİN BELİRLENEN TARİHLERDE KAYIT YAPTIRMALARI GEREKMEKTEDİR AKSİ HALDE HAKLARINI KAYBETMİŞ SAYILACAKLAR VE LİSTEDEN SIRASI GELEN ÖĞRENCİ KAYIT HAKKI KAZANACAKTIR.