İHKİB & ÜNİVERSİTE İŞBİRLİĞİ PLATFORMU

İstanbul Hazır Giyim Ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği ( İHKİB) ile sektörümüzdeki marka ve tasarım odaklı işbirlikleri konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulunmak ve bu işbirliği çerçevesinde ortak bir platformunun kurulmasını teminen bir strateji oluşturmak amacıyla, 24 kasım 2015 Four Seasons Bosphorus Hotel’de Meslek Yüktsekokul müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Tayfun KAYNAŞ ve Moda Tasarımı program hocalarımızla İHKİB & ÜNİVERSİTE İŞBİRLİĞİ PLATFORMU toplantısında bir araya geldi. F arkı üniversitelerden akademisyenlerin de katıldığı toplantıda karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. İHKİB Başkanı Hikmet TANRIVERDİ karşılıklı iletişimin arttırılacağı ve öğrencilerimizle birlikte güçlü projelerin olacağının bilgisini verdi.