İÇMEK / İç Mimarlık Eğitimi 3. Ulusal Kongresi/ Atölyesi

İÇMEK / İç Mimarlık Eğitimi 3. Ulusal Kongre ve Atölyesi; “kuram ve uygulama birlikteliği” üst teması ile 3-6 Kasım 2015 tarihlerinde İstanbul Kültür Üniversitesi’nde gerçekleştirildi. İstanbul Kültür Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü tarafından düzenlenen İÇMEK / İç Mimarlık Eğitimi 3. Ulusal Kongresi ve Atölye Çalışmaları; iç mimarlık eğitiminde ve pratiğinde yer alan katılımcılara ev sahipliği yaptı.
Önder Öztunalı Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlikte; İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölüm Başkanı Prof.Dr. Gülay Usta’nın kongrenin amacı üzerine değerlendirmelerinin ardından, Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gül Rengin Küçükerdoğan ve Rektörümüz Prof.Dr. Sıddıka Semahat Demir açılış konuşmalarını yaptı. Türkiye ve KıbrısTürk Cumhuriyeti genelinden 31 bildiri ve 9 atölye çalışmasının sunulduğu kongreye, Auburn Üniversitesi’nden Prof.Dr. Tarık Örgen ve tasarımcı Can Yalman davetli konuşmacı olarak katıldı. Etkinlik; kongre kapsamında gerçekleştirilen atölyelerin sunumlarıyla son buldu.