İKÜ SAP-ORION Proje Başarısı

İstanbul Kültür Üniversitesi SAP- ORION Projesi, 15 Ekim 2015 tarihinde İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen SAP Türkiye Forum 2015 Kalite Ödülleri Business Transformation kategorisinde Bronz ödülü kazandı. Ödülü İKÜ Rektörü Prof. Dr. Sıddıka Semahat Demir ve proje ekibi birlikte aldılar.

Öğrenci işleri, mali işler ve bütçe, öğrenci muhasebesi, portal, CRM, insan kaynakları, iş zekası ve raporlama, malzeme yönetimi gibi unsurların entegrasyonunu sağlayan SAP HER uygulamasının Türkiye’deki ilk kurumsal çözüm projesi örneğini hayata geçiren üniversitemiz, yoğun bir çalışmanın sonunda proje için hedeflenen aşamayı belirlenmiş olan tarihte üstün başarıyla tamamladı ve bu ödüle layık görüldü.