ÇAP / YANDAL HAKKINDA

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI ÇAP-YANDAL BAŞVURU SONUÇLARI İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ.

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI ÇAP-YANDAL YEDEK LİSTEDEN KAYIT HAKKI KAZANAN ÖĞRENCİ LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ.

*İNGİLİZCE HAZIRLIK ZORUNLU OLAN BÖLÜMLERDE  ÇAP-YANDAL  KAYIT HAKKI KAZANAN ÖĞRENCİLERİN İNGİLİZCE YETERLİLİK SINAVINDA BAŞARILI OLMALARI GEREKMEKTEDİR.

*BİRDEN FAZLA ÇAP-YANDAL KAYIT HAKKI KAZANAN ÖĞRENCİLERİN HANGİ BÖLÜME KAYIT YAPTIRACAKLARINA DAİR ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞINA DİLEKÇE VERMELERİ GEREKMEKTEDİR.

ÇAP / YANDAL KAYIT HAKKI KAZANAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

* ÇAP-YANDAL ASİL LİSTEDE YER ALAN ÖĞRENCİLERİN 16.10.2015 TARİHİ MESAİ BİTİMİNE  KADAR ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞINA DİLEKÇE İLE BAŞVURU YAPMALARI GEREKMEKTEDİR.

* YEDEK LİSTEDE BULUNAN ÖĞRENCİLERİN KONTENJAN KALMASI DURUMUNDA 19.10.2015 – 23.10.2015 TARİHİ MESAİ SAATİ BİTİMİNE  KADAR ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞINA DİLEKÇE İLE BAŞVURU YAPMALARI GEREKMEKTEDİR.

İlgili tarihlerde dilekçe vermeyen öğrenciler haklarından feragat etmiş sayılacaktır.