İNGİLİZCE YETERLİLİK SINAVI (12.10.2015)

12.10.2015 (Pazartesi) tarihinde Yabancı Diller Bölümü tarafından uygulanacak olan İngilizce Yeterlilik Sınavına aşağıda belirtilen öğrenciler girebilirler;

*Yabancı Uyruklu Öğrenciler,

*07.09.2015 tarihli İngilizce Yeterlilik Sınavından sonra üniversiteye kayıt yaptırmış olan öğrenciler,

*Hazırlık Sınıfını tekrar eden öğrenciler,

*Çift Anadal olarak İngilizce bölümlerde eğitim alacak öğrenciler.

Sınavı alacak olan öğrencilerin, 07.10.2015 Çarşamba gününe kadar, Şirinevler Yerleşkesi, Yabancı Diller Bölümü, 707 no’lu ofiste İdari Asistan Şenay Yalçınkaya’ya isimlerini yazdırmaları gerekmektedir.

Sınav Şirinevler Yerleşkesi, Yabancı Diller Bölümü binasında saat 10:00’da başlayacaktır. Sınav listeleri, sınav günü sabahı giriş kattaki panolara asılacaktır. Herhangi bir aksaklığı önlemek için, sınavı alacak öğrencilerin sınav günü en geç saat 09:30’da sınav yerinde olmaları uygun olacaktır.