İÇMEK 2015 Atölyelerine Öğrenci Kayıtları Başladı

İÇMEK / İç Mimarlık Eğitimi 3. Ulusal Kongresi kapsamında 3-4 Kasım 2015 tarihlerinde İstanbul Kültür Üniversitesi’nde çeşitli atölyeler gerçekleştirilecektir. Kongre süreciyle birlikte yürütülecek atölye çalışmaları, ana tema olan kuram ve uygulama birlikteliğinin güçlendirilmesini sağlayacaktır. “Yaparak öğrenme”  yönteminin uygulanmasıyla yürütülecek atölye süreci ve çıktıları, hem kongreyi destekleyerek hem de tüm paydaşların uygulamaya katılarak eğitimin zenginleştirilmesinde rol oynayacağı düşünülmektedir. Bu amaçla farklı atölye seçenekleri siz katılımcılara sunulmuştur.

İÇMEK / İç Mimarlık Eğitimi 3. Ulusal Kongresi Atölye Çalışmaları’na ilgilenen herkesi davet ediyoruz.

Atölyeler için son kayıt tarihi: 19 Ekim 2015

Atölyeler ve kayıt ile ilgili detaylı bilgi: www.icmek2015.comwww.icmek.wordpress.com