European Association for Architectural Education (EAAE)

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Sıddıka Semahat Demir ve Mimarlık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Neslihan Dostoğlu, European Association for Architectural Education (EAAE) genel kurul toplantısına katıldı. Her yıl düzenlenen EAAE Konferansı, bu yıl 27- 30 Ağustos 2015 tarihleri arasında “2030 Yılına Doğru Mimarlık Eğitimi (Architectural Education Towards 2030)” teması ile İtalya’nın Milano kentinde gerçekleştirildi.

Avrupa Mimarlık Okulları Yöneticilerini buluşturan ve Avrupa Birliği’nde mimarlık eğitimini şekillendirme gücüne sahip olan söz konusu toplantı ile mimarlık eğitiminin güncel sorunları tartışılmış, çözümler üretilmeye çalışılmıştır. Rektörümüz Prof. Dr. Sıddıka Semahat Demir ve Mimarlık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Neslihan Dostoğlu, EAAE yöneticileriyle tanışmış ve üniversiteler arası işbirliği konusunda görüşmeler yapılmıştır.