Uluslararası Öğrencilerimizden Büyük Başarı

Önlisans ve lisans programlarımızda öğrenim gören ve sayıları 500'ü aşan uluslararası öğrencilerimiz, mezun olurken de büyük başarılara imza atıyorlar.

Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde Maha Abu Salim (Filistin) Bölüm birincisi, aynı Bölümden Janet Oche Blessing (Nijerya) ise Bölüm üçüncüsü, İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencisi Laura Akçayiğit (Litvanya) Bölüm birincisi, Elektronik Mühendisliği Bölümü öğrencisi Yusuf Bolaji (Nijerya) Bölüm üçüncüsü, Leila Soheili  (İran) Lojistik Programı Bölüm birincisi, Mohammed Karwanchi (İsveç) ise Mimarlık Bölüm dördüncüsü olarak Yüksek Onur Belgeleri ile mezun oldular. Tüm mezun olan uluslararası öğrencilerimizi kutlar yeni hayatlarında başarılar dileriz.