İKÜ Almanya`da...

Üniversitemiz, 23–25 Mayıs 2015 tarihleri arasında Trucas firmasının düzenlemiş olduğu Köln, Stutgart ve Münih şehirlerinde gerçekleşen V. Türk Üniversiteleri Eğitim Fuarına katıldı. Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Ömür CEYLAN ve Uluslararası Öğrenci Birimi Başkanımız Seçkin Taygun ALTINTAŞ, Türk yükseköğretimi ve İstanbul Kültür Üniversitesi hakkında katılımcılara bilgi verdiler. Türkiye'den 20'den fazla seçkin devlet ve vakıf üniversitesinin katıldığı fuarın Münih ayağına Rektörümüz Prof. Dr. Sıddıka Semahat DEMİR de destek verdi. İKÜ standını ziyaret eden Türkiye Cumhuriyeti Eğitim Ataşesi Prof. Dr. İlyas ÖZTÜRK, Rektörümüz Prof. Dr. Sıddıka Semahat DEMİR'le görüş alışverişinde bulundu.