Akademik Kadro İlanı

İstanbul Kültür Üniversitesi,  İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'ne 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun ilgili maddelerine göre, unvan ve şartları belirtilen kadroya Araştırma Görevlisi alınacaktır.

_______________________________________________________________________________

İstanbul Kültür Üniversitesi,  Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü Mimari Tasarım Alanında 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun ilgili maddelerine göre, unvan ve şartları belirtilen kadroya Araştırma Görevlisi (2) alınacaktır.

Son Başvuru Tarihi : 14.12.2015

Ayrıntılı bilgi için lütfen tıklayınız.

_______________________________________________________________________________

İstanbul Kültür Üniversitesi,  Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü Restorasyon Alanında 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun ilgili maddelerine göre, unvan ve şartları belirtilen kadroya Araştırma Görevlisi alınacaktır.

_______________________________________________________________________________

İstanbul Kültür Üniversitesi,  Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü Yapı Bilgisi Alanında 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun ilgili maddelerine göre, unvan ve şartları belirtilen kadroya Araştırma Görevlisi alınacaktır.