TEXAS’TAN ÜNİVERSİTEMİZE ZİYARET

Amerika Birleşik devleteleri Texas eyaletinden  Partner Üniversitemiz Incarnate Word Üniversitesi Rektörü Dr. Louis Agnese Jr.  ve Uluslararası Program Direktörü Dr. Murat Taş, İstanbul Kültür Üniversitesi’ni ziyaret ettiler.

Bu ziyarette ikili iş biriliklerinin arttırılması, Master programlarında ortak diploma yapılması ve yaz okullarının ortak olarak gerçekleştirilmesi konuları görüşüldü ve Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden iki öğrencimizin önümüzdeki eğitim öğretim yılında  Incarnate Word Üniversitesi’nde öğrenimlerine devam edecekleri bildirildi.

Rektörlük makamında Rektörümüz Prof. Dr. Sıddıka Semahat Demir ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sermin Örnektekin’in katılımıyla gerçekleştirilen ve karşılıklı başarı temennisinde bulunulan ziyaret, Plaket takdim töreniyle sona erdi.