BÜYÜK SIÇRAMA ÜNİVERSİTE ETKİNİKLERİ İKÜ’DEYDİ

Büyük Sıçrama üniversite etkinliklerinin  8. durağı İstanbul Kültür  Üniversitesi oldu. 220 katılımcı, elektronik ve bilişim sanayimizin doğuş öyküsüne tanık olurken, değerli panelistlerimiz ile sorularına cevap buldu.

İstanbul Kültür Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Sıddıka Semahat Demir’in  ve  İstanbul Kültür Üniversitesi Elektronik Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Oruç Bilgiç’in açılış konuşmaları ile başlayan etkinlik,  TESİD adına  KRON Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Yenel’in konuşması ve ardından Moderatör Sinan Orallı ve Yönetmen Alper Akman’ın “Büyük Sıçrama” belgeseli tanıtımı ile devam etti.

Verilen kısa bir ara sonrası   İstanbul Kültür Üniversitesi  IEEE Yönetim Krl.Başkanı Bora Sefer ’in   “Öğrenciler merceğinden Büyük Sıçrama” başlıklı konuşması ile başlayan 2. Bölümde Moderatör Sinan Orallı yönetimindeki panelde, panelistlerimiz öğrencilerin sorularını yanıtladılar.

Panelin ardından CNNTÜRK Ekonomi Editörü Cem Seymen’in “Medya’nın Merceğinden BÜYÜK SIÇRAMA” adlı  konuşması ile etkinlik sona erdi.

Teknosa sponsorluğunda gerçekleştirilen etkinliğin sonunda yapılan çekilişte 5 şanslı öğrenci Logitech hediyeleri ile buluştu ve etkinliğe katılan öğrencilere TESİD adına katılım sertifikaları verildi.