2014 Bilim Akademisi BAGEP Burs Ödülü

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ulularası iliskiler bölümü  Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Özge Zihnioğlu, 2014 Bilim Akademisi BAGEP Burs Ödülünü kazandı.

BAGEP, Bilim Akademisi gençlerin iyi bilim yapmaya teşvik edilmelerini ve iyi örneklerin ödüllendirilmesini öncelik olarak görmektedir. En iyi genç akademisyenlerimizin belirlenmeleri, ödüllendirilmeleri ve yeni araştırmalar için desteklenmeleri amacıyla 2013 yılında başlatılan ödül programı bu yıl üçüncü defa verilmektedir. Bilim Akademisi bu programı kamu fonları ile değil, toplumun desteğiyle yürütmektedir. Ödül kazanan genç akademisyenlere araştırmalarını desteklemek amacıyla iki yıl süreyle yılda 10.000 TL destek verilmektedir. Amaç en parlak ve gelecek vadeden genç akademisyenleri araştırmalarını geliştirmelerine yardımcı olacak prestijli bir burs ile ödüllendirmektir.

BAGEP 2014’e Türkiye’deki 104 kurumdan gelen çok sayıda nitelikli başvuru arasından ödül kazanan 42 araştırmacıyı Bilim Akademisi üyeleri titiz bir çalışma neticesinde belirlemişlerdir.

Dr. Öğr. Üyesi Özge Zihnioğlu Ödülünü, 30 Nisan 2015 tarihinde Boğaziçi Üniversitesi’nde gerçekleştirilen ödül töreni nde aldı.