Kapakta Mimarlık Gündemi

"Kapakta Mimarlık Gündemi” Sergisi İstanbul Kültür Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü’nün ev sahipliğinde 04-22 Mayıs 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Arredamento Mimarlık, Mimarlık, Yapı ve XXI dergilerinin seçilmiş kapaklarının yer alacağı sergide, dünyada ve Türkiye’de son elli yıllık gündemin mimarlık  dergilerinin kapaklarından
okunması, mimarlık dergileriyle ilgili kamuoyunda farkındalık yaratılması ve mimarlık öğrencilerinin mimarlık dergileriyle daha güçlü bir biçimde buluşturulması hedeflenmektedir. Arredamento Mimarlık, Mimarlık, Yapı ve XXI dergilerinin değerli çalışanlarının da katılımları ile gerçekleşecek sergi açılışında Türkiye’de mimarlık dergileri ve gündemleri üzerine bir sohbet ortamının oluşturulması beklenmektedir. İlgililer ve meraklılar için, serginin açılışı 04 Mayıs 2015 (Pazartesi) 16:00’da, İstanbul Kültür Üniversitesi Ataköy yerleşkesinde zemin katta gerçekleştirilecektir.