İKÜ Ön Kuluçka Merkezi Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

İKÜ Ön Kuluçka Merkezi Danışma Kurulu Toplantısı, İKÜ ev sahipliğinde 13 Nisan 2015 tarihinde gerçekleştirildi. İKÜ Rektörü Prof.Dr. S. Semahat Demir başkanlığında düzenlenen toplantıya  İKÜ Bilim ve Araştırmadan sorumlu  Rektör Yrd. Prof.Dr. Sermin Örnektekin, İKÜ Ön Kuluçka Merkezi Yönetim ve Danışma Kurulu üyeleri katıldı.

Dış Danışma Kurul üyeleri Vestel Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Ulutav, ISO Yönetim Kurulu Üyesi Sadık Ayhan Saruhan, TEM Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Zihni Tekin, Eren Akademi Eğitim Müdürü Tülin Selçuk, İGDAŞ Eğitim Müdürü  Said Murad Şerhan Şeralioglu, TAV Ar-Ge Direktörü Dr. Gökhan Doğan ve İKÜ Rektör Danışmanı Vural Yılmaz’ın da katıldığı  toplantıda, İKÜ Ön Kuluçka Merkezi’nin misyon ve faaliyetleri hakkında bilgi paylaşımında bulunuldu. İKÜ öğrenci ve mezunlarının yaratıcı fikirlerinin nasıl projeye dönüştürüleceği ve üniversitedeki bilginin sanayi ile yapılacak işbirlikleri ile nasıl katma değere çevrileceği konusunda görüşler paylaşıldı. Ayrıca,  İKÜ Ön Kuluçka Merkezi’nin  yenilikçi öğrenci fikirlerinin tecrübeli isimlerle yönlendirilecek bir iş planı çerçevesinde nasıl şekillendirilmesi gerektiği konularında katılımcılar çeşitli önerilerde bulundu.