İKÜ’den İstanbul Valisi’ne Ziyaret

İstanbul Kültür Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sıdıka Semahat Demir, Rektör Yardımcıları; Prof. Dr. Mahmut Paksoy, Prof. Dr. Erhan Güzel, Prof. Dr. Sermin Örnektekin, Genel Sekreter  Dr. Öğr. Üyesi Ethem Tarhan ve Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Fulya Kıvılcım 30 Mart 2015 Pazartesi günü, göreve yeni atanan İstanbul Valisi Vasip Şahin’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Rektör Prof. Dr. Sıdıka Semahat Demir ve beraberindeki heyet, İstanbul Valisi Vasip Şahin’e  üniversitenin akademik çalışmaları, yürütülen araştırma ve sosyal sorumluluk projeleri ile başvurusu yapılan İSTKA projeleri hakkında bilgi verdiler. Valilik makamında gerçekleştirilen ve karşılıklı başarı temennisinde bulunulan ziyarette; Vali Şahin, Rektör Demir ve beraberindeki heyete teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.