Bakü ve Gence’de Azerbaycanlı Öğrencilerle Buluştuk

04-07 Nisan 2015 tarihleri arasında Azerbaycan’ın Bakü ve Gence şehirlerinde Akademi Group tarafından düzenlenen ve 10 devlet 11 vakıf Üniversitesinin temsil edildiği Türk Üniversiteleri Eğitim Fuarına Üniversitemizi temsilen Uluslararası Öğrenci Birim Başkanımız  Seçkin Taygun Altıntaş ile Uluslararası Öğrenci Koordinatörümüz Seda Parıltı katılmışlardır. Azerbaycanlı öğrencilerin yoğun katılımıyla Bakü ve Gence şehirlerinde gerçekleşen fuar, görsel ve yazılı medyada birçok yerde haber olarak yer almıştır. Özellikle fuarın Gence ayağının açılışına Gence Vali Yardımcısı Sevda Qurbanəliyeva ve Gence Başkonsolosumuz Orhan Işık’ın katılımda bulunması sebebiyle birçok televizyon kanalı çekim yapmak için hazır bulunmuşlardır.