İstanbul Kültür Üniversitesi ve İş Yatırım Trade Master - Finans Platformunu Açtı

İstanbul Kültür Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile İş Yatırım; öğrencilerin finans bilgilerini üniversite ortamında deneyime dönüştürebilmek için “Trade Master – Finans Platformu” açtı.

İKÜ’lü öğrenciler “Trade Master – Finans Platformu”nda yurt içi ve yurt dışı uluslararası piyasalar, yatırım araçları, uluslararası döviz piyasası gibi konularda İş Yatırım uzmanlarından uygulamalı eğitimler alacaklar. İstanbul Kültür Üniversitesi Ataköy Yerleşkesinde kurulan Finans Platformu sayesinde üniversite öğrencileri “finansal okuryazar” olabilecek ve gerektiğinde bilinçli yatırımcı vasfı kazanabilecekler.  Meslek olarak finans sektörünü seçecek öğrenciler ayrıca kurumlarda ön eğitim almak zorunda kalmayacaklar.

Finans laboratuvarı olarak kullanılacak olan merkezde genç finansçılar için yarışmalarda düzenlenecek.