YAZ AKADEMİSİ (İstanbul) : BAŞVURULAR AÇILMIŞTIR !!!

Kültürlerararası Perspektif Üzerinden: Sürdürülebilirlik Yaz Akademisi, Almanya ve Türkiye’den 4 ortaklı (Intercultur, Karlshochschule Uluslararası Üniversitesi, Türk Kültür Vakfı-AFS ve İstanbul Kültür Üniversitesi) bir proje olup Almanya’nın en büyük vakfı olan Stiftung Mercator’un katkıları ile düzenlenmektedir.

Kültürlerarası bir perspektiften, uluslararası enerji politikaları, çevre etiği ve diğer ekolojik konulara odaklanmakta olan Yaz Akademisi, 2 hafta süresince, 3 Ağustos ile 14 Ağustos tarihleri arasında İstanbul Kültür Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecektir.

Detaylar için web sitesini (http://summeracademy-istanbul.org/ ) ve bilgi notunuinceleyebilirsiniz.

Başvurmak isteyen adayların;

İstanbul Kültür Üniversitesi’nin, 2 öğrencisine tam burs sağlanacaktır ! Detaylar için tıklayınız.

Ayrıca burs için başvurmak isteyen adayların AVUMER ile iletişime geçmesi gerekmektedir.Burs için son başvuru tarihi 31 Mart 2015, Salı !!

İletişim : Avrupa ve Uluslararası İlişkiler Merkezi (eic@iku.edu.tr)