Yaz Akademisi

Değerli Katılımcılar,

Kültürlerararası Perspektif Üzerinden: Sürdürülebilirlik Yaz Akademisi, Almanya ve Türkiye’den 4 ortaklı (Intercultur, Karlshochschule Uluslararası Üniversitesi, Türk Kültür Vakfı-AFS ve İstanbul Kültür Üniversitesi) bir proje olup Almanya’nın en büyük vakfı olan Stiftung Mercator’un katkıları ile düzenlenmektedir. Kültürlerarası bir perspektiften, uluslararası enerji politikaları, çevre etiği ve diğer ekolojik konulara odaklanmakta olan Yaz Akademisi, 2 hafta süresince, 3 Ağustos ile 14 Ağustos tarihleri arasında İstanbul Kültür Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecektir.

Detaylar için web sitesini (http://summeracademy-istanbul.org/ ) ve ekli bilgi notunu inceleyebilirsiniz.  İstanbul Kültür Üniversitesi, 2 öğrencisine tam burs sağlayacaktır !

Akademiye başvurmak için lütfen tıklayınız. Başvuruların aynı zamanda eic@iku.edu.tr adresine de mail olarak bildirilmesi gerekmektedir.

* Ayrıntılı bilgi için lütfen tıklayınız.