RATEM Ödülleri

RATEM tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığı desteğiyle düzenlenen, "Aklıma Bir Fikir Geldi" Üniversiteliler Arası Korsanla Mücadele konulu İletişim Fikirleri Yarışması Ödülleri 20 Aralık 2014 Cumartesi günü TRT Radyosu, Harbiye binasındaki Mesut CEMİL Stüdyosu'nda sahiplerini buldu.

Yarışmaya katılan çeşitli devlet ve vakıf üniversitelerinden 1000 öğrenci ve 552 iş arasından İstanbul Kültür Üniversitesi, Sanat ve Tasarım Fakültesi, İletişim Sanatları ve İletişim Tasarımı öğrencilerinden oluşan ekibimiz (Beşir İZGÖRDÜ, İbrahim ESMER, Sezer AĞGEZ ve Yasir KALIN) Gazete/Dergi Kategorisinde “Emek Çalma, Korsan Olma” isimli eserleri ile birincilik, Televizyon Kategorisinde ise “Korsana Dur De, Sanatı Öldürme” isimli eserleri ile ikincilik ödülüne layık görülmüşlerdir.

Ayrıca Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Radyo ve Televizyon Teknolojisi Programı Birinci Sınıf Öğrencimiz Onur ÖZDEMİR “Korsana Araç Olma ” konulu çalışması ile “Radyo” dalında “Üçüncülük” ödülüne layık görülmüştür.

Bu önemli başarıya imza atan öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Ayrıntılı bilgi için lütfen tıklayınız.