Akademik Kadro İlanları

* Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi, Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü’ne 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun ilgili maddelerine göre, unvan ve şartları belirtilen kadroya Araştırma Görevlisi alınacaktır.

Ayrıntılar İçin lütfen tıklayınız.

* Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi, Psikoloji Bölümü’ne 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun ilgili maddelerine göre, unvan ve şartları belirtilen kadroya Araştırma Görevlisi alınacaktır.

Ayrıntılar İçin lütfen tıklayınız.

Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü’ne 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun ilgili maddelerine göre, unvan ve şartları belirtilen kadroya Araştırma Görevlisi alınacaktır.